Преминете към съдържанието

За Нурофен

Изберете
За Нурофен
За нас
Нурофен: атакува източника на болката и действа право в целта. Хубаво е да се знае, че каквато и болка да изпитвате - вие или детето ви, Нурофен е на разположение и със сигурност ще я успокои. От главоболие до болки в кръста, признаци на простуда, зъбобол и висока температура, тук ще намерите информация, която да ви позволи да направите своя избор кой от продуктите на Нурофен е най-подходящ за вас. Полезните статии в Nurofen.bg ви дават повече яснота за болките, за това как действа всеки продукт Нурофен и как да го използвате за най-добри резултати. Зад успеха на Нурофен стоят над 30 години научни изследвания и развойна дейност.ReckittBenckiser, RB. Ние сме експерти в борбата с болката и сме тук за да ви помагаме.
За Нурофен
Митове и истини за взаимодействието между нурофен и храната
Може би Вашите майки са Ви казвали, че трябва да приемате Нурофен с храна, за дa не страдате от стомашни проблеми. Добрата новина е, че не трябва да се храните само заради това, че страдате от главоболие. Аналгетиците с ибупрофен, могат да се приемат на празен стомах, с вода.
За Нурофен
Какво е ибупрофен? За какво да използвам ибупрофен?
Как действа ибупрофен? Какъв е произходът му? За какво можете да използвате ибупрофен? Тук ще намерите отговори на обичайно задаваните въпроси за ибупрофен. Ибупрофен е нестероидно противовъзпалително средство (НСПВС) – лекарство, което широко се използва за облекчаване на болки и понижаване на висока температура.Rainsford 2009 Световната здравна организация (СЗО) включва ибупрофен сред най-важните лекарства, необходими в една основна здравна система.Списък на СЗО, 2010 г. Има много и различни търговски наименования за ибупрофен и можете да купите продукти с ибупрофен от аптеките. За възрастни и деца се предлагат отделни лекарствени форми.
За Нурофен
Подходящ ли е ибупрофен за всички възрастови групи?
В гамата на Нурофен има продукти, подходящи за възрастни, деца и бебета над 3 месеца. Ако ви е необходима помощ при избора на най-подходящия за вас продукт, говорете с вашия лекар или фармацевт. Продуктите Нурофен съдържат ибупрофен, нестероидно противовъзпалително болкоуспокояващо средство (НСПВС), което предлага облекчение за различен тип болки.
За Нурофен
Избор на най-доброто болкоуспокояващо средство за вашето дете
Нурофен за деца съдържа ибупрофен, който бързо и ефикасно облекчава болки и висока температура при бебета и деца. Продуктите Нурофен за деца са разработени, за да осигурят необходимата доза ибупрофен, подходяща за бебета и деца. От концентрираната форма трябва да дадете на вашето бебе по-малко количество. Освен това всички продукти от гамата са със спринцовка за лесно дозиране, която позволява да дадете на детето точната доза.
За Нурофен
Нурофен (ибупрофен) причинява ли стомашни смущения?
При повечето хора приемът на Нурофен в препоръчваната доза и срок няма да доведе до стомашни неразположения. Нурофен съдържа ибупрофен, болкоуспокояващо средство, което спада към групата лекарства, наричани нестероидни противовъзпалителни средства (НСПВС). Ибупрофен е също толкова щадящ за стомаха, както и парацетамол, когато се приема според указанията.Това означава да не се превишава препоръчваната доза и да не се приема Нурофен повече от 3 дни без съвет от вашия лекар. Не трябва да приемате ибупрофен, ако в миналото сте имали язва на стомаха или други проблеми, свързани с него. Консултирайте се с вашия лекар или фармацевт за други възможности за облекчаване на болката.
За Нурофен
Безопасно ли е да приемам ибупрофен по време на бременност?
Не трябва да приемате Нурофен през първите 6 месеца от бременността, освен по препоръка на вашия лекар. Противопоказно е използването на ибупрофен през последното 3-месечие на бременността. Бременността е период, през който следва много да се внимава с лекарствата. Някои лекарства, които са подходящи за употреба от възрастни и деца, не следва да се приемат от бременни жени. Ако неотдавна сте установили, че сте бременна, отделете време за разговор с вашия лекар за всички лекарства, които приемате. Вашият лекар може да ви посъветва за възможните болкоуспокояващи средства, за да ви помогне ефикасно да се борите с болките си по време на бременността и да дадете на вашето бебе добър старт в живота.
За Нурофен
Безопасно ли е да приемам ибупрофен, ако страдам от астма?
Разберете, дали хората страдащи от астма могат да приемат Нурофен и какви евентуални странични ефекти може да има приема на ибупрофен при астматици.
За Нурофен
Нурофен (ибупрофен): указания
Болкоуспокояващите лекарства от рода на ибупрофен, облекчават най-добре, когато се приемат в правилната доза и веднага щом почувствате болка. На тази страница ще намерите подробни указания как правилно да приемате Нурофен. Ще намерите също и информация кога да се консултирате с лекар или фармацевт за Вашите болки и за възможните нежелани реакции, които следва да наблюдавате. За да изчислите точната доза Нурофен за Вашето дете, използвайте калкулатора за дозиране на Нурофен за деца. Всички продукти - Нурофен съдържат ибупрофен, нестероидно противовъзпалително средство (НСПВС), което ефикасно успокоява лека до умерена болка, свързана със състояния като тензионно главоболие, мигрени, болки в гърба и менструални болки.
За Нурофен
Безопасно ли е да взема нурофен, ако кърмя?
Можете да продължите да кърмите, когато приемате Нурофен. Всички продукти Нурофен съдържат ибупрофен, противовъзпалително болкоуспокояващо средство, което е подходящо за майки кърмачки. Някои от продуктите на Нурофен съдържат и други активни вещества. Не употребявайте продукти с допълнителни активни вещества в периода на кърмене, без да сте се посъветвали преди това с Вашия лекар. Допълнителните вещества може да са вредни за Вашето бебе.