Нурофен подходящ ли е за деца?

Както всеки родител и вие не бихте искали да гледате как детето ви страда от болки или висока температура. Естествено е да се тревожите за детето си и за това, дали постъпвате правилно.

Ако търсите подходящо болкоуспокояващо средство Нурофен за деца е приятна на вкус суспензия без захар, разработена за лечение на болка и висока температура при децата. Във всяка опаковка Нурофен за деца е включена дозираща спринцовка, която да улесни дозирането за вас и вашето дете.

Можете да прегледате включените статии за повече информация. Използвайте нашия калкулатор за правилна дозировка.

Нурофен подходящ ли е за по-върастните?

Ако сте по-възрастен или в старческа възраст или се грижите за някой по-възрастен, консултирайте се с вашия лекар или фармацевт, преди да използвате Нурофен. Вашият лекар или фармацевт ще ви попита какви други лекарства приемате и имате ли някакви предходни медицински показания, преди да прецени дали Нурофен е подходящ за вас.

По препоръка на вашия лекар можете да ползвате таблетки или капсули Нурофен, които да помогнат за облекчаване на редица често срещани болки.

Можете също така да се осведомите за различните видове болки, от които може би страдате, и да откриете природосъобразни начини за облекчаването им.

Понякога Нурофен не е правилното решение

Продуктите Нурофен може да не са подходящи за вас на определени етапи от живота или при определени състояния. Не приемайте Нурофен: